top of page

Dutch Blues Promotion

 

We kunnen met trots vermelden dat we voor de volgende band's mogen promoten of te wel mogen bemiddelen.  Deze band's zijn :

 

 

 

 

 

 

 

Cottontone :

Een band die bezig is in Nederland naam te maken.

Blues met een snufje soul & funk zorgt voor een mooie verrassende sound.

Stackhouse :

Het leeftijds verschil van bijna 40 jaar tussen de jongste en het oudste bandlid is absoluut geen belemmering om het ware gevoel van de blues over te brengen.

Robert Smith Blues Band :

Door de levenservaringen van deze heren weten ze als geen ander hoe zij dit moeten overzetten naar de blues. Met veel gevoel en passie pakken ze iedereen in.

Guitar Guy & Kid Harpin :

Het duo Henk de Ruiter (Guitar Guy) en Thomas van den Berg (Kid Harpin) zijn uit het goede blues hout gesneden. Blues zoals het bedoeld is.


G.G. and the Cruisers :

De band rond Guitar Guy die op volle toeren begint te draaien. Het nieuwe album zal in Memphis USA opgenomen worden en daarna begint de promo tour door Nederland

Ralph de Jongh :

Het jubileum jaar van deze ras muzikant, al 25 jaar in het vak en stil going strong. Hij is te boeken als solo artiest of met de gehele band.

Kai Strauss and the Electric All Stars :


Kai is samen met zijn band tot nu toe het best bewaarde geheim van Duitsland. Waar zij spelen laten ze een diepe indruk achter.

The Dirty Aces :

Met de frontman Giles Robson (zang en bluesharp) speelt deze band rauwe blues die je raakt van top tot teen.

Sam Willcox Band :

Een band uit Frankrijk met een podium ervaring waar je U tegen zegt. Van ZZ-top sound tot de blues blijven ze het publiek boeien en verbazen.

Bericht ontvangen!

bottom of page